2016. június 19., vasárnap

Hetedik nap - 4 könyv

Üdvözlégy!


Megint itt lennék, hiszen újra vasárnap van. Mostanában leginkább ezen a napon van a legtöbb kedvem írni. Amennyire ismerem magam, nyáron - azaz mostantól - is csak vasárnap fogok aktívkodni. Örülök, hogy túlélem a hétköznapokat, nemhogy még írjak is valamit...
Aludni se tudok rendesen, csak forgolódok összevissza. Kellett nekem horror trailereket nézni, tényleg. A gyomrom is fáj rendesen, émelygek, szédülök. Ja, és már megint az egyéni szociális problémáimról pampogok, muhaha. Pedig tényleg nem tudok aludni, még Rin se segít a Free!-ből. (sooosaaad) 
Na de mindegy, mert mindig szinte fent vagyok éjjel/hajnal 2-ig. Zenét hallgatok, bár néha azt sem merek, mert akkor nem hallom a lépteket, amik közelednek az ágyamhoz. Tudom, túl paranoiás vagyok. De hát ha egyszer túlságosan vizuális típus vagyok?
Áh, neki kéne állnom összeszedni 4 (!!!) könyvet. Észrevettétek már mennyire csökkenek a számok és növekednek a napok? Lassan csak elérek a 10. naphoz. (lol)

2016. június 12., vasárnap

Hatodik nap - 5 étel

Hellószia!


Valamilyen szinten visszatértem. Vagyis mondhatjuk úgyis. Péntek van (konkrétan azért említem, hogy tudjam, mikor kezdtem el írni), én pedig nem mentem iskolába, mivel lényegében egy hete fáj a gyomrom, de nagyon. Tudom, ez most ki a fenét érdekel? Mégis úgy gondoltam, leírom, mert miért ne? Így legalább telnek a percek, úgysem tudom még, hogy milyen ételekről beszéljek... 
Amúgy meg szívesen mentem volna iskolába, de ma reggel úgy keltem, hogy húú, ma tuti nem megyek be. Szédültem, alig láttam valamit, arról nem is beszélve, hogy görcsölt a gyomrom. Még hánytam is, anya nem is tudja, akkor rég elvitt volna orvoshoz (vagy nem).
Már csak jövőhét szerdáig van ez a tanév, és 21-én hivatalosan is le lesz zárva a tanévzáróval. Juhé! Igazából most olyan kajákat kéne megemlítenem, amit kiszeretnék próbálni, vagy ami a kedvenceim közé tartozik? Yay, hát fogalmam sincs. Legyen mondjuk 2 db olyan, amit megszeretnék kóstolni, valamint 3 olyan, ami a kedvencem.

Olvasók

.