2015. szeptember 23., szerda

Szeptemberi őrület

Sziasztok!

Igen, tudom mire gondoltok. Végre eszembe jutott, hogy kéne írjak valamit! Hah, de picit nehéz, mert értelmes kell legyen...

Nos, szeretném kérdezni, hogy hogy álltok a sulival? Én ötössel indítottam, mégpedig tesi ötössel, év elején új tanárt kaptunk, és eléggé nem tetszett a legtöbb osztálytársamnak. Jó, hát nekem se. Ha látnátok, ti is így éreznétek. Ja, és nemrég lefutottuk a 800 métert, annak ellenére, hogy nem futhatok, de persze a Katalin hercegnő - a tanár - nem hiszi el, hogy van felmentésem. Amit ugyebár tavaly sikerült beszereznem, de ő már azt nm fogadja el, pfft!
Második jegyem egy hármas volt, mégpedig irodalomból. Ami annyira nem gáz, mert nyár elején kaptunk tételeket s azokat kérdezte ki tőlünk. A hármas az egy szép jegy, na! 
Harmadik jegyem talán egy kettes volt... Nyelvtanból. Na, és most kérem, hogy öljetek meg! Szégyellem a jegyem, hiszen az óra előtt pár tanórával teljesen kiment a fejemből. Még jó, hogy előtte átnéztem a füzetet, bár nem ragadt meg minden - nem is volt rá annyi időm -, de egy kettest össze tudtam kaparni. Ja, és ki ne hagyjam, hogy amint bejött a tanárnő, éreztem, hogy én leszek az aznapi felelő. 
Negyedik jegyem a minap kaptam (2015. szeptember 23.), ami egy töri hármas. Annak is nagyon örülök. Holnap fogok matekból javítót írni, mert abból is bejött egy kettes. Bár ezeket a jegyeket nem tudják a szüleim... Hiszen nincs még internetes napló, se tájékoztató. Juhé! 

Szeretnék reklámozni, mint mindig, és most drágalátos Twitteres barátomat szeretném hirdetni, mégpedig Danit (@Dencsiikey), mert miért ne? Na, szóval. A blog, amit vezet, az valami elképesztő. A kinézet is, annak ellenére, hogy egy letöltött sablonnak nézem. A kinézet jó, a stílus jó. Hol a probléma? Hát a nézettség! A blogon őszintén filozófiál dolgokról - az ő szavaival élve. A felfogása tetszik, másnak miért ne tetszene? 

Nemsokára interjút fogok csinálni, mert hát miért ne? Ezt is egy reklám miatt csinálnám. Sőt, akinek van egy kevésbé keresett blogja, nyugodtan szóljon, megoldom én azt! (Annyit elárulok, hogy az interjú alany nem lakik messze tőlem...)

Na, túl is estünk a nehezén. Térjünk vissza a sulihoz. Molieré Tartuffe-ja kikészít. Péntekre kéne elolvassam, de a telefonomon amint rákeresek, azt írja ki nincs internet kapcsolat, pedig egyértelműen be van kapcsolva és csatlakoztatva is van rá. Elég is ebből! Nem tudom, mihez kezdjek. 

Hah, Twitteren @DrummerDodie néven keressetek, ha lehet!

Az animékkel elvagyok havazva. Egy héten kétszer van nyolc órám, így 14:50 perckor végzek, a buszom pedig 14:30-kor megy el. Haha. A legkésőbbi pedig 16:30-as. Szóval ma is várhattam majdnem 2 órát. Szóval ja, mint mindig, utálom az iskolát, mint ahogy azt más is teszi, ha normális az illető.

Kicsit szétesett a bejegyzés, be kell valljam. Matekra kéne tanuljak, de helyette inkább mégsem kapcsoltam ki a gépem, hanem írtam. 

Állítólag még jelentkezni fogok,
Dorina Mary

Nincsenek megjegyzések:

.