2016. augusztus 26., péntek

Raven a fedélzeten

 Szépséges délutánt minden halandónak!

Nos, már tegnap óta nyaggatom a drága Mary-t (ejtsd Marinak légyszíí), hogy vegyen be egy kis időre szépíteni a blogot, de nem nagyon értette meg mit szeretnék. Tegnap mondtam neki, hogy írjon az érkezésemtől, de ő úgy értette, hogy NE írjon, ezért nem írt. Ma meg kidobtam a szobából már 2 órája, és még csak most jött meg az eredménye. Amihez annyit fűznék hozzá, hogy a 10 nap nem egyenlő 1 héttel. Remélem ebből már leesett sokatoknak, hogy szeretem kritizálni az embereket és hogy ha van rá alkalmam, akkor azt nagyban teszem. Régen volt egy kritikával meg design-al foglalkozó blogom, amit konkrétan loptam, szóval most már a blogger világban is bűnözőnek számíthatok. (Ne ijedjen meg senki és semmi, nem úgy loptam, csak "kölcsönvettem" egy kicsikét, haha.) Akkor be is mutatkoznék, Raven Ayanami vagyok, ami -szerintem sokatoknak- nem sok mindent mond, de no. Ez a nevem és kész. Ja, és én vagyok a Mary (megint ejtsd Marinak, kérlek) ikertestvére, aki nem annyira tevékenykedik ebben a virtuális izé, világban, hanem tevékenykedik rajzlapon meg valahol máshol. Ugyanis szeretem a művészeteket és a grafikus dolgokat, mégis egy olyan kibaszott gimnáziumba mentem tovább, ahol nem tanítanak ilyen érdekességeket.

Még Pikachu is sír a nyomoromon:(
Éppenséggel sorozatozok és aközben (vagy eközben?) zavart meg, ezért lesz ilyen sok zagyvasággal tele a blog. Vagyis ez a bejegyzés, amiben csak bemutatkoznék, de az úgy túl silány lenne... Szóval mit is kéne még beletenni? Egy kis hatásszünet, ami természetesen az olvasóknak nem jön át, de mindegy. Gondoltam arra, hogy az itt létem alatt (ami most 7 vagy 10 nap lesz, na azt nem tudom) kritikákat fogok posztolni könyvekről, filmekről, meg akár más alkotásokról is. Meg blogokról is. Eszembe is jutott valami, de nem hinném, hogy sokan jelentkeznétek, de szívesen vállalnék történet és blog kritikát is, mármint csak szeptember elsejéig. Megbeszélem a főszerkesztővel és az oldalsávba kitetetem vele az email címem, ahova nyugodtan dobhattok egy mailt a nap 24 órájában bármikor. Úgy terveztem, hogy ez a poszt olyan fél oldalt ki fog tölteni, de ahhoz még egy kicsit kell osszam az észt, szóval készüljetek fel. Keresgéltem gifeket is, de ez a tetű blogger nem engedi felrakni, ezért most rám jött a sírhatnék, ami mindjárt átvált idegbe, de sebaj. Nincs most itt senki. Megint tartottam egy kis hosszabb, kb 2 órás szünetet. Nem, nem azért mert nem volt ihletem, hanem mert sok a dolgom. És akkor most felmerülhet bennetek a kérdés, hogy akkor mi a francos francért akartam (pár napig) társszerkesztő lenni. Hát, jómagam sem tudom. Éppenséggel készülünk a közeli fesztiválra, ami holnap lesz, pechünkre (tudjátok, ikrek vagyunk) pont a szülinapunkon. De összegezve, ez csak olyan, mintha minket ünnepelnének, ha már Mónin kívül senki más nem teszi. Ja, Monica babámra rátérve, remélem azt a fasza Ying Yangos nyakláncot vette meg, és nem valami... szart. Köszi Momo! <3 Tesó te meg remélem mihamarabb beszerzel nekem egy sketchbookot, mert én magamnak nem tudok. Aki esetleg nem ismerné a sketchbook fogalmát, annak mindjárt el is magyarázom. A sketchbook egy füzet, könyv szerűség, amiben sima (vagy kockás vagy vonalas, fene tudja) lapok vannak és arra rajzolhat az ember. Általában kemény(ebb) kötéses, mert az úgy faszán néz ki. Legtöbbször az ember személyre szabja, teleragasztgatja csillámpónikkal, szivárványokkal, meg ilyen csicsás dolgokkal. De szerintem nem az a lényeg, hogy néz ki kívülről, hanem hogy belül milyen. Mert ha egy sketchbook tele van rajzolva/festve vagy bármimásozva, akkor az baromi jól néz ki.
Szerintem irtó jól néz ki. 
Ezért szeretnék én is egyet kapni a testvéremtől. (DE, ha te is szeretnél nekem adni egyet, akkor nyugodtan megteheted. *hatásszünet* Csak ugratlak, nem várok el senkitől semmit.) Szertek a neten videókat nézegetni, ahol a sketchbook-jaikat lapozgatják és közben mondanak minden alkotásról egy-egy szót. Hoztam is egy videót, amin persze nem én vagyok meg a sketchbook-jaim (Ugyanis nekem NINCS.), de azért ide kattintva megtekinthetitek. Eközben megoldódott a gifes problémám is, szóval most már teletömködhetem, hahaha. Ezt olvassátok ördögi nevetésnek, köszi. Eléggé elhúzódott a sok szarságommal (Ne haragudjatok meg rám, de én személy szerint imádok káromkodni, és ezt már meg is vitattam Mary-val [megint Mari, bocsi], és megengedte, szóval cenzúra nélkül fogom tolni a rizsát.) a bejegyzés, és hiába húzkodtam, még érdekesnek sem mondható. De, azért örülök, hogy itt lehetek. Nem, még nincs vége, pedig már gondolom felsóhajtottál magadban egy 'Jajj de jó végre abbahagyja a pofázást!' mondat kíséretében. Gyorsan össze is foglalom ennek a lényegét. Mary pont benyitott a szobába, de egy húzz a picsába mondattal le is ráztam. Jó, igazából nem így történt, csak mondtam neki, hogy menjen el. Csak ez nem adja át a rosszfiús imidzsem, főleg hogy lány vagyok. Hah. Na, kritikákat és művészetekről szóló bejegyzéseket fogtok látni 10 napig ezen a blogon az én kezem jóvoltjából. Remélem érdekesnek fogjátok találni. Ha meg nem, akkor legalább én élvezhetem, hogy kritikákat írok és a művészetről dumálhatok. Hm, még a végére eszembe jutott valami, hogy tesóMary (haha) telerakosgatja ilyen dőlt, aláhúzott, félkövér, másodalcím, cím meg minden szarságokkal, mert szerinte az jól néz ki. Jó, ezt adom én is, csak nekem ehhez nincs érzékem, szóval nem várjatok többet. De tényleg.
Akkor holnap egyből érkezek valami cukisággal, addig is sziasztok!
Raven Ayanami

2 megjegyzés:

Haru írta...

Szia Raven!

Üdv a blogon, vagyis megint... ja(?)
Szó, ami szó: 10 napig leszel bent (2016.09.06-ig), utána úgy kipaterollak, hogy csak na. Mármint, ha megfelelően teljesítesz, márpedig úgy fogsz, mert a tesóm vagy, akkor máskor is bevehetlek 10 napra. Tudod... pl minden évszakban egyszer. Vagy 2 hónaponta. Még nem tudom, majd megbeszéljük.
Ha megengeded, akkor besuhannék a szobáNKba, hogy csináljak valamit a NEMLÉTEZŐ életemmel.
Szóval, térjünk vissza a bejegyzésre; röviden annyit, hogy jó. Még!(XDDDD)
Képzeld ide a macskás zenét és akkor lököm is, amit hiányoltam:
- a bejegyzés megszerkesztését (nem, nem elég teletömni giffel, használd a sok bizbaszt, amit én is)
- a végén a sorkizártat, mert valamiért balrazártra ugrott át
- az, hogy valamit tudsz valamiről, az nem elég, nézz utána jobban... hogy az emberek átvegyék a megkeresett tudásodat!

Ennyi lenne, szerintem. 😄

Üdv,
Dorina Mary

Raven Ayanami írta...

Hey Mary!
Most tiszta olyan érzés, mintha én lennék a blogoló, te meg az olvasó. De hát lényegében így van, de no. Most igazából a hozzászólásod után lenne értelme átírni, de akkor nem lenne értelme a hozzászólásodnak. De azért kösz.
Üdvözlégy Mária,
Raven

Olvasók

.