2016. március 6., vasárnap

Harmadik nap - 8 félelem

 Sziasztok!


Elsősorban nem is tudom, hogy mit írjak. Irtózom például a bogaraktól, kiütésektől, taknyos zsebkendőktől és meg a rendetlenségtől is. Mégsem tudom, hogy melyikkel kezdjem. 

1. Halál
  És hogy miért? Emlékszem, nem sok évesek voltunk tesómmal, talán 6-7, és mamáéknál voltunk, mikor Rebeka felriadt az éjszaka közepén és sírni kezdett. Igazából hülye kisemberek voltunk - talán most is -, de az aggodalma, valamint félelme azóta átragadt rám. Azért sírt, mert nem akar meghalni.

2. Bogarak
  Apukámnak sok gépe van. Sok gép, sok teher, sok idő. Így sokat kell neki segíteni is. Nos, egyszer 9 évesen talán becsíptem az ujjamat az ablakba, és belilult. Anya katicának nevezte. Pedig egyáltalán nem hasonlított rá.
Egyszer ráültem egy méhecskére. Egyszer megcsípett egy darázs, halálra kergetett egy bögöly. (Hülyén hangzik, biztos jól írtam? xD) Igazából a szúnyog az igazi ellenségem. Már versenyt is csináltunk abból, hogy kinek gyűlik több csípése a nyár folyamán.

3. Rendetlenség
  Ezt csak azzal tudom alátámasztani, hogy rendmániás vagyok. Éppen ezért vagyok rosszul az eldobott zsepiktől, a feldőlt kukától és a poros polctól, meg a gyűrött füzettől, valamint papírtól és könyvtől.

4. Kiütés
  Nem, nem a bokszban lévő végső csapásra gondolok. Haha. Egyik nap, úgy 3 éve lehetett, ment a tévé és benne egy műsor, amiben megnevezték valamivel ezt a fóbia féleséget, de már nem emlékszem rá. Annyi az egész, hogy ha sok kis pötty, nagy pötty, buborékok vannak egy helyen, attól rosszul vagyok, stb.

5. Emberek
  Vicces lehet, de félek tőlük. Félek boltba menni (lol), félek valakihez hozzászólni, valaki idegenhez. Még olyantól is irtózom néha, akit ismerek. Ebből jön át az, hogy a legtöbb embert utálom. Mivel megfelelni mindenkinek nem tudok, így abban maradok, hogy menjenek a francba... 

6. Szellemek
  Ez még viccesebb lehet, hiszen nincsenek. Vagyis a legtöbb ember ezt hiszi, én azonban nem vagyok tucat, így természetes, hogy hiszek a létezésükben. És hogy hiszek bennük, vagy nem hiszek, az nem zárja ki, hogy félek-e tőlük vagy sem. Tudom - hiszem -, hogy vannak jó szándékú és nem jó szándékkal rendelkező szellemek, hiszen attól függ, hogy hogyan haltak meg. Azonban tényleg félek, mert a hatalmuk ezerszer nagyobb, kiindulva abból, hogy alig láthatóak és képesek dolgokat mozgatni. 

7. Veszteség
  Igazából bármit elveszíteni félek. Vért, vesét, májat, szerveket, dobókockát, labdát, legjobb barátot, testvért, anyát, apát kutyát, macskát (állatokat), érzéseket.  De ez nem minden. Meccset veszíteni sem szeretek.

8. Sötétség
  Ez több fogalmat is magában foglal. Lehet mondani egy lámpa nélküli helyiségre, valamint egy ember lelkében/szívében lévő cuccra (nevessetek, de nem tudom megfogalmazni). Mikor éjszaka van, azt lehet igazán sötétnek nevezni. Akkor változik meg leginkább a világ, főleg egy ember számára. Hiszen, a szeme korlátozott és szinte alig lát valamicskét, mikor sötét van. Én félek a gondolattól, hogy bármi lehet a sötétben, amit nem látok; bogár, rendetlenség, szellem - akár -, talán egy ember, vagy pedig sok-sok buborék.

Nincsenek megjegyzések:

Olvasók

.