2014. június 8., vasárnap

Bejelentés

Szevasztok skacok!

Azzal a hírrel érkeztem, hogy a bejegyzés elég lassacskán érkezik - már gondolom észre vettétek. Sajnos nagyon nehezen jön az ihlet és egyre kevesebb érdeklődőt látok. Habár az ismerőseim, akik biztatnak e írása terén mindig azt tanácsolják - ne csak Nektek írjak! De hát akkor kinek írjak? Én szeretek Nektek írni, annak ellenére hogy nagyon kevés vissza jelzés érkezik, bár látom hogy pipáltok és a lélekszámlátót is gyarapítjátok. Azért néha örülnék egy-egy kommentnek - jöhet negatív, pozitív.

Azért itt maradok, bár a fejembe megfordult az az elvetemült ötlet, hogy kitörlöm a blogot. De barátaim lebeszéltek róla. Még maradok és boldogítalak Titeket.
Ja és drága ikertestvérem készített egy könyvborítót mely - első nekifutásnak - nem is olyan rossz. Sőt, kifejezetten szép lett, talán szebb mint egy-két szerkesztő munkája.
Köszönöm hogy olvassátok soraimat! jövő héten talán hozok valami olvasnivalót.

Ui.: Ezt a bejegyzést azért tettem közzé, hogy lássátok valamit az "előző" blogból, ami ezen az URL címen élt. 
Üdvözlettel,
Dorina Mary 


2 megjegyzés:

Unknown írta...

Eszméletlen szép lett a kinézet, na, meg a könyvborító is nagyon szép. Szerintem ne hagyd abba a blogot, főleg ne töröld. Gondolj arra, hogy mi lenne az olvasókkal, ha tényleg kitörölnéd? Sok sikert az ihlethez ;)

xo. Dina N.

Haru írta...

Szia!
Koszonom szepen, hogy vetted a faradtsagot es irtal ide. Nem tudom mikent koszonjem meg. Tesom is koszoni. Es figyelj, nem fogom abba hagyni, koszonom a biztatast. En is gondoltam az olvasokra, meg egy paran mondtak, szoval meg marad! :D
Xx. Dodolino

Olvasók

.